Родителите много харесали Павел. Те се радвали, че мъжът се

...
Родителите много харесали Павел. Те се радвали, че мъжът се
Коментари Харесай

Фурор! Сватбата На Годината! Най-Известната Двойка В България Скочи В Съдбовното Решение! Граждански Брак За Самите

Родителите доста харесали Павел. Те се радвали, че мъжът се грижи за изпълнителката като за принцеса, доверяват източници.

Все още не са обсъждани дати и месеци за събитието, само че евентуално скоро ще се чуят сватбени камбани, разясняват източници.

Звездата на „ Пайнер ” не се впуска в детайлности за персоналния си живот. Тя към този момент си има едно мислено с предходните си връзки, които множеството бяха на показ и не желае да повтаря старите си неточности.

Но почитателите на поп фолк дивата несъмнено чуват към този момент сватбени камбани. В това са уверени и нейните колежки. Преди Преслава се славеше като работохолик.

Изпълнителката не спираше с участията и непрестанно работеше. Но напоследък гледа повече почивки, както в България, по този начин и в чужбина и не се товари с многочислени участия, написа разкрития.ком.

Павел не крие, че е вманиачен по певицата. Той я води по екскурзии из Рила, двамата покориха и някои планински върхове дружно.

След Нова година влюбените бяха на екскурзия в Тайланд.

За празника на Свети Валентин двамата отпрашиха за Дубай. Там с жива връзка гласовитката от Добрич показа фрагменти от топлите плажове.

Нищо чудно Преслава да ни изненада със сватбена рокля, която е купила от богатото арабско емирство.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР