Родителите – те са тук, за да ни обличат, да

...
Родителите – те са тук, за да ни обличат, да
Коментари Харесай

Ученик се засрами от еднокракия си баща и го помоли никога да не прави едно нещо! Да, но жестоко съжали

Родителите – те са тук, с цел да ни обличат, да ни хранят и несъмнено да ни тормозят. Точно в такава нелепа история е попаднал и 16-годишният Деймън. Щом почнал първият му образователен ден в новото учебно заведение еднокракият му татко направил нещо, от което момчето потъна вдън земя от позор, пише  jenata.blitz.bg.

Семейството на Деймън – татко му Дейл и майка му Рошел, живеят в американския щат Юта, където всички възпитаници се взимат от учебен рейс.

Щастлив от обстоятелството, че синът му потегли още веднъж на учебно заведение Дейл решил да…помаха на сина му щом се качи в рейса. Именно това засрамило 16-годишния юноша, който помолил майка му да каже на татко му повече да не го прави. И това се оказа най-голямата му неточност.



Не че нещо, само че оттогава за смут на Деймън и за наслаждение на Дейл той толкоз се амбицирал, че решил да му маха всеки ден, освен това в разнообразни костюми.

„ Когато го направи първият ден бях в потрес. Не искаш да видиш татко си да се облече в сватбена рокля и да ти маха, до момента в който си със съучениците си в рейса ”, спомня си с смут Деймън.



Баща му споделя, че за всичките си костюми е „ пръснал ” към 50 $, защото ги взима назаем от съседи. Неочаквано, само че „ махащият еднокрак татко ” се трансформира в шлагер в мрежата и всички гледат в унес превъплъщенията му.

Ако желаете и вие да се развеселите, разсмеете и разведрите, то вижте в какви друго функции влиза „ махащият еднокрак татко ” – от Малката нимфа до младоженка, през каубой и какво ли още не. Гледането си заслужава! /  jenata.blitz.bg
 









































 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР