Родители на дилъри на дрога от Самоков се озоваха пред

...
Родители на дилъри на дрога от Самоков се озоваха пред
Коментари Харесай

Родители пратиха децата си на излет, намериха ги в ареста

Родители на дилъри на дрога от Самоков се озоваха пред полицейското ръководство в Петрич в очакване да пуснат децата им, които са арестувани с полицейска заповед до 24 часа. Пристигналите на място роднини на задържаните младежи се бяха събрали наоколо до полицейското ръководство в очакване на вести, заяви struma.bg.

По-късно се разбра, че задържаните остават зад решетките до произнасянето на съда. Всички те са с мярка за задържане до 24 часа, наложена от полицията. Районна прокуратура обаче е счела, че те остават в ареста за още 24 часа. След това ще се гледат ограниченията им за неотклонение, които евентуално ще са свързани с най-тежката – „ задържане под арест”.

Около 21.15 часа на ул. „ Цар Самуил” в Петрич е направена инспекция на автомобил „ Опел Астра “, ръководен от 20-годишен юноша от Самоков, и е открито, че него пътуват още три лица – две момчета и едно момиче, всички от Самоков. В колата са открити три грама амфетамини и към 209 г канабис. С техническо средство е открито, че водачът на колата е бил използвал наркотични субстанции. Работата продължава.

Семействата на арестуваните младежи дадоха показания пред следствените органи и по-късно отпътуваха за родното си място. По думите им децата им споделили, че отиват на излет до местността Рупите, с цел да прегледат комплекса на пророчицата баба Ванга, тъй че и те са били сюрпризирани неприятно, откакто рожбите им се оказали в ареста, и то за дрога.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР