Родители на деца в Пловдив, които учат в ОУ Тодор

...
Родители на деца в Пловдив, които учат в ОУ Тодор
Коментари Харесай

Честа смяна на учители и предполагаем психически тормоз над тях: Родители на протест срещу директор в Пловдив

Родители на деца в Пловдив, които учат в ОУ „ Тодор Каблешков “, излизат на митинг. Искането им е директорката на учебното заведение да бъде заменена, а аргументите са честа промяна на учителите, както и данни от преподаватели за налаган душевен тормоз над тях от управлението.

Според родителите честата промяна на преподаватели пречи на образователния развой. Хората са безапелационни, че децата реализират високи резултати макар компликациите, само че упорстват тази процедура да спре.

Всеки, който желае да подари средства, може да го направи с паричен превод на сметка на БЧК или със SMS

Има и данни от учители, че са подложени на душевен тормоз от страна на директорката. Според сина на една от преподавателките чиновниците в учебното заведение идват на работа с отвращение.

„ Има непрекъснати наредби и доста задания, на които се слагат неизпълними периоди. Не ги оставят да работят с децата “, сподели Атанас Тодоров.

По думите му да няма нито един преподавател на живото включване на bTV е възбрана от страна на директорката чиновниците да дават изказвания пред медиите.

От РУО Пловдив не разрешиха на директорката да застане пред камера, само че тя даде писмена позиция. „ За мен мнението на родителите е значимо и считам, че този развой е индикация, че нещо би трябвало да се по-добри в връзката ни. Не се сменят постоянно учители. Някои преподаватели напуснаха поради това, че смениха сферата си или са в майчинство. Децата са щастливи в учебно заведение и триумфа за първия образователен период е доста добър. Ще потушим това напрежение с връзка, просто ще ги поканя на специфични диалози и ще дам доста подробна информация за всичко “, споделя тя.

Междувременно от МОН назначиха инспекция в ОУ „ Тодор Каблешков “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР