Роди се звезда“ (A Star Is Born) поведе в категорията

...
Роди се звезда“ (A Star Is Born) поведе в категорията
Коментари Харесай

„Роди се звезда“ е лидер в номинациите на Актьорската гилдия

Роди се звезда “ ( " A Star Is Born " ) поведе в категорията за филми в номинациите на премиите на Гилдията на филмовите артисти " Screen Actors Guild Awards “ (SAG), считани за прелиминарен индикатор за „ Оскарите “.

 
„ A Star is Born “ со најмногу номинации за влиятелните SAG награди
— Kajgana (@Kajgana)
Романтичната музикална лента с печели на Брадли Купър номинация за най-хубав артист , на Лейди Гага за най-хубава женска роля и на С ам Елиът за най-хубав артист в поддържаща роля. Четвъртата номинация е за най-хубав избор на актьорски състав , предава Агенция Франс Прес.
 
Филмът на Спайк Лий " BlacKkKlansman " за същинската история на черен служител на реда, проникващ в редиците на Ку Клукс Клан благодарение на белия си сътрудник, се подрежда на второ място с три номинации за най-хубава мъжка роля – на Джон Дейвид Уошингтън, най-хубав поддържащ артист – Адам Драйвър и най-хубав кастинг.

 
A Star Is Born is the most nominated movie at the this year with 4 nominations:

Male Actor in a Leading Role:
Bradley Cooper

Female Actor in a Leading Role:
Lady Gaga

Male Actor in a Supporting Role:
Sam Eliott

Cast in a Motion Picture:
A Star Is Born
— Lady Gaga 96 (@gagamonster96)
Други филми, номинирани за най-хубав актьорски състав , са: за супергероите " Черната пантера ", " Бохемска рапсодия ", за фронтменът на „ Куин “ Фреди Меркюри и лятната сантиментална комедия " Луди богати азиатци ".
 
При телевизионните номинации комедията на Амазон " The Marvelous Mrs. Maisel " и драмата " Ozark " на Нетфликс водят, като всеки от тях има по четири номинации.-->

 
The A Star is Born DVD will feature never seen before music performances! Digital 1/15, Blu-Ray 2/19
— Lady Gaga Now
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР