Родените под знака на Телец са едни от тях.Всеки от

...
Родените под знака на Телец са едни от тях.Всеки от
Коментари Харесай

Кои са най-наивните зодии?

Родените под знака на Телец са едни от тях.

Всеки от нас има своите личностни характерности. Те са цялост от обособени елементи, само че не трябва да забравяме, че съгласно астрологията  зодиакалният знак  под който сме родени също оказва въздействие върху личността ни.

Така да вземем за пример някои са буйни в любовта, други са по-проницателни, трети обичат флирта и изневерите, а има и такива, които елементарно попадат в клопката на измамата.

Вижте кои 3 зодии са най-податливи на измами.

Телец

Телците постоянно обичат самотата и времето, в което могат да бъдат сами със себе си, разсъждавайки върху живота към тях. Когато става въпрос за материални богатства, пари, предоставяне на заеми, покупки, вложение в бизнес , Телците са извънредно деликатни, тъй като те ценят цената им.

Но, появи ли се отсреща им обич, те са в положение да похарчат доста средства, с цел да завоюват нечие сърце. В това отношение те са лесни за операция. Но родените под знака на Телец се учат от опита… Или най-малко по този начин си мислят до идващия път.

Везни

Родените под знака на зодия Везни най-често се двоумят при взимане на решения. Тази им линия ги прави лесни, когато някой желае да ги излъже. Не е нужно да си огромен измамник, с цел да хванеш в примката на лъжата наивните Везни.

Те елементарно имат вяра на празни обещания, измислени истории. Когато имат подозрение, че са жертва на неистина дълго обмислят своите дейности, проучват, вглеждат се в детайлите. Но за жалост към този момент е прекомерно късно.

Риби

Родените под знака на зодия Риби се движат в две паралелни действителности, в които господстват разнообразни закони. Тъй като Рибата през целия си живот обича да мечтае за разнообразни неща, в това число за материална сигурност, добра работа, тъкмо там тя е най-лесната цел за машинация.

Лотария, рулетки и други хазартни и онлайн игри, които дават обещание лесни облаги, постоянно са в полезрението на Рибите. За страдание лесните облаги са просто стръв за наивността им.

Инфо: www.az-jenata.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР