Родената в Украйна победителка в конкурса за красота Мис Япония

...
Родената в Украйна победителка в конкурса за красота Мис Япония
Коментари Харесай

След афера с женен мъж: Родената в Украйна Мис Япония се отказва от короната

Родената в Украйна победителка в състезанието за хубост Мис Япония се отхвърли от короната си, откакто таблоид разкри аферата ѝ с женен мъж.

26-годишната Каролина Шиино беше определена за Мис Япония преди две седмици, само че успеха ѝ предизвика публичен спор заради произхода ѝ.

Докато някои приветстваха коронясването ѝ,  други споделиха, че тя не съставлява обичайните японски идеали за хубост.

На фона на фурора локално списание разгласява публикация, в която се твърди, че има спекулация.

Материалът в Shukan Bunshun оповестява, че Шиино е имала връзка с женен авторитетен човек и доктор. Мъжът не е дал обществен коментар.

В първичния си отговор на отчета предходната седмица уредниците на състезанието защитиха Шиино, като споделиха, че тя не е знаела, че мъжът е женен. В понеделник обаче уредниците споделиха, че тя е признала, че знае за брака и фамилията на мъжа.



Тя се извини за подвеждането и уредниците одобриха отхвърли ѝ от купата, оповестиха от Асоциацията на Мис Япония.

Каролина Шиино също се извини на почитателите си и на необятната общност в изказване в понеделник, в което сподели, че е работила от боязън и суматоха.

„ Наистина скърбя за големите неприятности, които предизвиках, и за това, че предадох тези, които ме подкрепяха “, сподели тя.

Титлата Мис Япония ще остане вакантна до края на годината, макар че имаше няколко подгласнички.

Шиино бе оповестена за Мис Япония на 22 януари - те я и първият човек от европейски генезис, получил тази чест. Тя е родена в Украйна, преди да се реалокира с майка си в Япония, когато е на пет и приема японското фамилно име на втория си татко.

Тя приказва и написа свободно японски и публично приема японско поданство през 2022 година

При приемането на купата си тя сподели в речта си: „ Много пъти не са ме приемали за японка, само че съм изпълнена с признателност, че през днешния ден ме признаха за японка “.

 

Снимка: Kazuki Oishi/Sipa
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР