Робин Худ може да не успее в съвременна Англия.Това е

...
Робин Худ може да не успее в съвременна Англия.Това е
Коментари Харесай

Тревожно проучване предупреждава за потенциален „колапс“, ако призивът за действие не бъде взет под внимание сега: „Имаме време да променим нещата“

Робин Худ може да не успее в модерна Англия.

< p> Това е по този начин, тъй като Шеруудската гора, най-хубавото укритие на добротворците „ ограби от богатите/дай на бедните “ за отбягване на шерифа на Нотингам, може да е измежду горите в Обединеното кралство, застрашени от изгубване с помощта на необятен редица бедствия, някои свързани с прегряване на планетата.

Елинор Тю, началник на горското обмисляне на Forestry England и водещ създател на изследване, което проучва най-големите закани за дърветата в страната, имаше ясна оценка на констатациите: „ отрезвяващо и обезпокоително “, сподели тя пред Guardian.

Какво се случва с дърветата в Обединеното кралство?

Проучване, оповестено от Forestry, употребява знанията на 1200 специалисти, очертаващи ужасни благоприятни условия, които би трябвало да бъдат осъществени в границите на 50 години.

„ Катастрофален колапс на екосистемата “, проучването разказва като „ отрезвяваща вероятност “, напълно недвусмислено. Тази оценка е подкрепена от бедствия, които евентуално ще обиден дърветата в Англия, в това число заболявания, рискови метеорологични условия и горски пожари.

Сушите и наводненията са измежду 15 въпроса, които би трябвало да бъдат прегледани (като част от сканирането на хоризонта на проучването), съгласно специалистите. Сканирането също по този начин включва стъпки, като по-добро ръководство на горите и градско засаждане на дървета, като решения.

Болестта също може да има извънредно влияние върху избрани типове. The Guardian оповестява, че гъбична зараза евентуално ще убие 80% от ясеновите дървета в Англия.

„ Проблемът идва, когато всички тези неща се случват по едно и също време с голям брой, взаимосвързани закани “, сподели Тю пред Пазач. „ Това просто затрупва гората и на процедура умират дървета и горската екосистема се срутва … което има голямо влияние върху ландшафта и доста влияние върху обществото. “

Защо е значимо?

Освен че са ужасно място за Малкия Джон, горите са основни за нашето здраве. Дърветата почистват нашия въздух премахвайки 48 паунда замърсяване на въздуха годишно на възрастно дърво. Ето за какво специалистите от изследването считат, че горите са от решаващо значение за противодействието на прегряването на нашата планета. Биоразнообразието и обезпечаването на дървесина за артикули са измежду другите значими функции, които горите извършват.

Загубата на дървета е тежък удар изключително за Обединеното кралство. Проучването отбелязва, че страната е едва залесена с 13%, до момента в който другите европейски страни са приблизително 46%.

„ Горското стопанство постоянно е било обвързвано с обмисляне в дълготраен проект и ние сме във време на голяма смяна “, сподели Тю пред Guardian.

Какво се прави, с цел да се помогне?

Правителството на Обединеното кралство се заема с казуса с нападателен проект за засажда към 74 000 акра гори годишно до 2025 година съгласно изследването.

Агресивното засаждане на дървета може да докара до страхотни резултати, както се вижда от двойка в Бразилия, която избави гора, като отгледа 2 милиона дървета за 20 години, трансформирайки 1740 акра в буйна гора.

Но не е нужно да пресъздавате гора, с цел да окажете влияние. Добавянето на едно дърво от верния тип към задния ви двор може да обезпечи сянка, цвят, усамотение и чист въздух, съгласно не какъв да е, а Боб Вила (или най-малко неговия уебсайт).

За да помогнете в целия езерце, можете да изследвате и подкрепяте организации, които засаждат дървета там. Не забравяйте да ревизирате нестопански организации, преди да дарите.

„ Имаме време да променим нещата и можем да създадем доста, с цел да създадем нашите гори по-устойчиви “, сподели Тю пред Guardian.

Присъединете се към нашия безвъзмезден бюлетин за седмични актуализации за най-готините нововъведения, подобряващи живота ни и спасяващи нашата планета .

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР