Роби Уилямс и съпругата му, Аида Фийлд, признаха, че сексът

...
Роби Уилямс и съпругата му, Аида Фийлд, признаха, че сексът
Коментари Харесай

Сексът след брака е мираж: Роби Уилямс и жена му се гордеят, че са щастливи и без интимни отношения

Роби Уилямс и брачната половинка му, Аида Фийлд, признаха, че сексът не е постоянно занятие в връзките им. И в действителност са доста щастливи, въпреки и либидото им да не е същото, каквото е било преди да сключат брак. 

49-годишният артист споделя, че неналичието на секс се дължи най-много на обстоятелството, че е прекратил инжекциите с тестостерон, защото те влошавали психическото му положение. В последното си изявление двойката повдига завесата на интимния си живот, като акцентира, че нито Роби, нито Аида страда от обстоятелството, че интимните им контакти понижават с времето. И двамата били " на една и съща страница " във връзка с либидото. 

 Роби Уилямс, Аида Фийлд

" Всеки знае, че няма секс след брака. Просто по този начин се случва. Да, когато взимах тестостерон, сексът беше страховит, правехме го непрекъснато, бяхме ненаситни. Признвам си, че от време на време ми липсва този интервал. Сега има моменти, в които Аида идва при мен и ми споделя: " Роби, би трябвало да вършим секс ". А аз просто желая да си седнал съм на дивана и да си похапвам. Но опитваме да бъдем интимни по-често. Сексът е доста значима част от любовта. ", прям е Уилямс.

Аида удостовери, че за нея буйните моменти в леглото също са доста значими, само че въпреки и сред двамата това да се случва рядко, са в действителност щастливи, тъй като всякога е хубаво и поради безкрайната обич, която изпитват между тях. 

 Роби Уилямс

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР