Роберто Де Зерби даде да се разбере, че ще остане

...
Роберто Де Зерби даде да се разбере, че ще остане
Коментари Харесай

Роберто Де Зерби излага изискванията си към Ливърпул след тайни преговори с Байерн Мюнхен

Роберто Де Зерби даде да се разбере, че ще остане в Брайтън единствено след този сезон, в случай че клубът е подготвен да отговори на упоритостите му.

44-годишният старши треньор на Чайките се утвърди като един от най-вълнуващите млади мениджъри в Европа, откакто наследи Греъм Потър през септември 2022 година и се счита, че е цел за Ливърпул, който търси дълготраен правоприемник на Юрген Клоп.

Преди мача на Брайтън против Ливърпул в неделя възможностите на Де Зерби за най-високия пост на Анфийлд се съкратиха, откакто Шаби Алонсо удостовери, че няма да напуща Байер Леверкузен това лято. Самият Де Зерби обаче не е предложил такива гаранции на фона на мощните връзки с алените.

Той сподели пред кореспонденти: „ Имам друг метод да реша бъдещето си. Първо, желая да приказвам с моя клуб. Имам контракт, само че казусът не е в контракта – казусът е да намеря същия проект, същата цел, същата визия за бъдещето.

„ За мен към момента не съм решил какво е бъдещето ми, тъй като имам контракт, само че по този начин или другояче желае...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР