Роберт Левандовки е един от най-добрите футболни нападатели в света!

...
Роберт Левандовки е един от най-добрите футболни нападатели в света!
Коментари Харесай

2-годишна надхитри "вратаря" Левандовски

Роберт Левандовки е един от най-хубавите футболни нападатели в света! Но като вратар... На тази позиция даже 2-годишно дете може да го " излъже ".

Футболистът на " Байерн " Мюнхен пък няма нищо срещу това да се случи, стига на спонтанната точка за осъществяване на дузпа да е Клара - негова щерка.

Полякът прекарва времето си у дома, със фамилията, а своята наследница забавлява предстоящо с игра на футбол.



Клара явно е научила много от своя баща, който сега води в голмайсторската ранглиста на сезон 2019/2020 в Шампионската лига.

" Шампион по дузпи. Чудя се от кое място го е наследила ", написа Левандовски.

Изпълнената от дребната девойка точна дузпа пък несъмнено е единствената в света, отпразнувана в прегръдките на вратаря, както и със специфичен привет.
1 млн. евро от Левандовски с цел да " Изрита короната " Двама от съотборниците му в "Байерн " Мюнхен към този момент преведоха същата сума
Роберт Левандовски и фамилията му направиха обилно подаяние за битката с ковид, като отделиха 1 млн. евро, които ще бъдат употребявани от медиците в Германия.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 243 1 3 4 Света 472035 1067 21297 114713 Заразени* Нови Починали България 243 1 3 Света 472035 1067 21297
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР