Робърт Гарсия, треньор на британския боксьор Антъни Джошуа, обяви, че

...
Робърт Гарсия, треньор на британския боксьор Антъни Джошуа, обяви, че
Коментари Харесай

Треньорът на Джошуа след загубата от Усик: Антъни сам се победи

Робърт Гарсия, треньор на английския боксьор Антъни Джошуа, разгласи, че Ей Джей самичък си е отговорен за загубата от Олександър Усик. Антъни отстъпи с разграничено съдийско решение предходната събота в Джеда, Саудитска арабия. Това бе втора поредна загуба от украинеца за Джошуа, откакто записа проваляне и през предишния октомври в Лондон, предава gong.bg.

Според Гарсия най-лошият противник на Джошуа е била душeвността му. Според статистиката Ей Джей е водил в резултата до 9-ия рунд, само че изрично загуби последните 3 елементи и се провали.

„ В деветия рунд при нас в ъгъла си казахме, че имаме багра в ръцете си “, разгласи Гарсия пред IZQUIERDAZO.

„ Но Усик излезе по-силен най-после. Мислех си в последните дни, че Джошуа самичък се победи. Психически не съумя да се наложи. Психиката му бе това, което го победи. Той загуби религия в 10-ия и 11-ия рунд. 10-ият беше доста огромен за Усик. Той по този начин промени целия мач. И душевен Джошуа загуби “, добави Гарсия.

47-годишният треньор призна, че в лагера на Джошуа са се надявали да стигнат до нокаут или най-малко до доста тежък удар против съперника, който да е в последните няколко рунда.

„ В оня миг се надявахме на добър удар, тъй като Антъни има тежък удар. Един добре пласиран удар може да промени мача. На това се надявахме, тъй като доминирахме до този миг “, призна още Гарсия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР