Робърт де Ниро не можа да се сдържи да не

...
Робърт де Ниро не можа да се сдържи да не
Коментари Харесай

Робърт де Ниро сравни новия си зъл герой с Тръмп

Робърт де Ниро не можа да се сдържи да не се пошегува с Доналд Тръмп в Кан, като съобщи, че героят му в новия филм въплъщава същото " зло " като някогашния президент.


Легендарният 79-годишен артист играе дружно с Леонардо ди Каприо в епичния филм на Мартин Скорсезе " Убийците на цветна луна ", чиято премиера бе посрещната с възторжени мнения на филмовия фестивал в Кан в събота.

Той играе действително действителен почитан чиновник в американско село през 20-те години на предишния век - Уилям Хейл, който построява доверие с локалните индианци от племето осейдж, а по-късно провежда десетки убийства, с цел да открадне богатата им на нефт земя.

" Не разбирам доста неща за него - за какво ги предава ", признава Де Ниро пред кореспонденти в Кан.

" Но след убийството на Джордж Флойд станахме доста по-наясно със систематичния расизъм ", сподели той, визирайки убийството на служител на реда, което провокира митингите " Животът на чернокожите има значение ", оповестява Агенция Франс Прес.

" Това е баналността на злото, това е нещото, от което би трябвало да се пазим. Всички знаем за кого ще приказвам - няма да кажа името му ", продължи Де Ниро.

Но няколко минути по-късно дългогодишният съперник на Тръмп не можа да се сдържи.

" Това е като с Тръмп -- трябваше да го кажа ", сподели той под смеха на репортерите. " Има хора, които считат, че той би могъл да свърши добра работа. Представете си какъв брой безумно е това. "

Ди Каприо получи особени похвали за осъществяването си на слабоволев мъж, разкъсван сред любовта си към брачната половинка си индианка осейдж и злокобния скрит план, в който се забърква.


„ Любов, доверие и изменничество "

Звездата назова три и половина часовия филм " равносметка за нашето минало " и не спираше да хвали Скорсезе, като сподели: " Той е кадърен да разкрие човечността даже на най-извратените герои, които можете да си визиите.

" Упоритостта и пристрастеността на Марти да споделя истината, без значение какъв брой е грозна... е майсторска ".

Скорсезе съобщи, че филмът, който би трябвало да излезе на екран през октомври, не е за това " кой го е направил, а кой не го е направил ".

Адаптирайки бестселъра, който не е художествена литература, той взема решение да се концентрира по-малко върху престъпното следствие, помогнало за основаването на ФБР, а избира да се концентрира върху централната, отровна любовна връзка сред героя на Ди Каприо и неговата брачна половинка, изиграна от Лили Гладстон.

" Това беше образец за тази покруса на любовта, доверието и измяната на коренното население ", споделя Скорсезе.

Запитан за това, че на 80-годишна възраст към момента поема такива опасности в киното, Скорсезе провокира смеха на публиката с думите: " Какво друго ще върша? "

Де Ниро съобщи, че светът е видял задоволително филми, в които " положителният човек отива на юг или в страната на индианците и избавя ситуацията. Това е доста по-важно. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР