Робърт Дауни Джуниър стартира нова документална поредица, наречена Downeys Dream

...
Робърт Дауни Джуниър стартира нова документална поредица, наречена Downeys Dream
Коментари Харесай

Робърт Дауни Джуниър участва в нова документална поредица

Робърт Дауни Джуниър започва нова документална поредност, наречена " Downey " s Dream Cars ". Предаването, чиято премиера е планувана за Max, наблюдава артиста, до момента в който той трансформира шест ретро автомобила от персоналната си сбирка в екологично чисти транспортни средства.


Проектът идва след предлагането на Джереми Ренър за Disney+ „ Rennervations “, в което той съобразително преправя остарели коли в творения, които са в интерес на обществото, заяви “Giant freakin robot ”.

" Мисля, че е толкоз диво, че и двамата с него сме имали такива отклонения от ежедневната си работа дружно ", споделя Робърт Дауни Джуниър пред „ The Hollywood Reporter “ на премиерата на " Downey " s Dream Cars " в Лос Анджелис. " Ще би трябвало да съпоставим бележките си ", сподели той за приликите в поредицата. " И както постоянно споделяме, и аз още веднъж ще кажа на Джереми: " Ще ти покажа моето, в случай че ти ми покажеш твоето ".

Робърт Дауни Джуниър основава „ Footprint Coalition “ - компания, която се бори с климатичните промени, като влага в новаторски технологии. Размишлявайки върху богатата сбирка от коли, притежавани от артиста, брачната половинка му Сюзън Дауни вижда нуждата от по-голямо сходство сред колите и техните екологични цели.

Това осъзнаване ги кара да разработят " Downey " s Dream Cars " - предаване, което притегля интереса на хората, провокира диалози за бъдещето на превоза, заобикаля поученията и ангажира публиката. Робърт Дауни Джуниър си партнира със експерти от разнообразни елементи на Съединени американски щати, като всеки автомобил показва друга форма на екологична технология.

Всички коли бяха изложени по време на премиерата в автомобилния музей " Петерсен " на 16 юни. По време на представянето Робърт Дауни Джуниър разгласи, че колите ще бъдат препоръчани като награди в лотария. Генерираните средства ще бъдат предоставени на Footprint Coalition в поддръжка на създаване на технологиите за икономисване на сила от планетата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР