Рийз Уидърспун ще се появи в съда срещу своя бивш

...
Рийз Уидърспун ще се появи в съда срещу своя бивш
Коментари Харесай

Рийз Уидърспун застава срещу бившия в съда

Рийз Уидърспун ще се появи в съда против своя някогашен брачен партньор Раян Фелипе. Актьорът е упрекнат от някогашната си другарка Елси Хюит в нахлуване и физически тормоз. Тя съди Фелипе за 1 млн. $, откакто през 2017 година подава недоволство в полицията, че той я е ритал и удрял, както и че я бутнал по стълби.

Инцидентът се случва на 4 юли, а артистът отхвърля всички обвинявания. Делото ще стартира на 15 октомври, а Рийз Уидърспун се чака да застане на страната на Хюит. Актрисата и Раян Фелипе бяха женени от 1999 до 2007 година и имат две деца – 20-годишната Ава и 15-годишния Дикон.

В правосъдните документи, представени от ET, Филипе твърди, че се е защитавал от Хюит по време на случая. В показанията му се споделя, че двамата отишли на ваучър в Малибу на 3 юли, само че артистът не е желал да участва на празненството. В края на вечерта, той се прибрал у дома с друга женска компания.

„ Фелипе беше шокиран от облеклото на Хюит и беше обезпокоен, че децата му могат да видят фотоси, на които татко им е с такава жена “, се споделя в документите. Показанията не престават, като показват, че към 2:30 сутринта на 4 юли, Фелипе е бил разсънен от мощен звук у дома.

Той бил угрижен за сигурността на дамата, с която е бил, когато срещнал Хюит пред спалнята си. „ Фелипе се е опитал да блокира ударите на Хюит и опитите ѝ да влезе в спалнята “. Актьорът отхвърля и изказванието, че блъснал някогашната си другарка по стълбите.

След като подава недоволство в полицията, Фелипе получава ограничаваща заповед, която му не разрешава да се приближава на 100 метра от Хюит.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР