Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Марго Роби – това са все

...
Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Марго Роби – това са все
Коментари Харесай

Звезди, пробили заради перхидрола

Рийз Уидърспун, Никол Кидман, Марго Роби – това са все актриси, които станаха известни най-много откакто се снабдиха с платинения цвят на косата си.

Тези съдбовни хубавици в действителност са с много по-тъмен натурален цвят на косите. 31 май е Световният ден на русокоските и БГНЕС прави малко показване на по-ярките звезди, чието решение да се изрусят ги изстрелва към върха на славата.

Рийз Уидърспун

Преди кино лентата " Професия русокоска ” (2001) Рийз Уидърспун се снима във филми в продължение на към 10 години. Но единствено обликът на зашеметяващата Ел Уудс, която обожава красивите обувки и розовия цвят, я трансформира в интернационална звезда.

Актрисата толкоз добре се е вживяла в ролята на момиче, което разчупва стандарта за русокоските, че е решила да не трансформира имиджа си и в бъдеще. По природа тя има кестенява коса, само че звездата избира да се майтапи и да споделя, че не си спомня живота си като брюнетка. Актрисата е сменяла русата си коса единствено един път: за фотосите на кино лентата " Cross the Line ", която ѝ донесе " Оскар ".

Катрин Деньов

Иконата на френското кино Катрин Деньов е била брюнетка на млади години. Дебютира в киното на четиринадесетгодишна възраст, само че славата и признанието към момента са надалеч. Фаталният облик на платинена русокоска Деньов получава, сходно на Бриджит Бардо, от режисьора Роже Вадим. Той предлага на Катрин да се изруси и да вземе семейството на майка си. След грандиозния триумф на " Чадърите от Шербург " през 1964 година актрисата е международно приета и от публиката, и от експертите.

Марго Роби

Една от първите хубавици на актуален Холивуд, Марго Роби, която изгря в международното кино като сексапилната русокоска от " Вълкът от Уолстрийт ", в действителност е тъмнокоса. И австралийката не вижда смисъл да го крие. Папараците настойчиво преследват филмовата дива, пробвайки се да снимат тъмните корени на косите й. Фризьорът на Роби изсветлява косата на звездата дотолкоз, че порасналите кичури наподобяват органично - тъкмо толкоз естествено, колкото стилистът оцветява друга емблематична русокоска - Дженифър Анистън.

През 2014 година Марго Роби се появи на премиите " Оскар " с шоколадова коса, което дефинитивно убеди всички, че не е естествена русокоска.

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон е друга актриса, на която русата коса е донесла популярност. Образът, основан от Уди Алън за трилъра " Мач пойнт ", освен я прави известна, само че и я трансформира в секссимвол нацяло едно потомство. Ролята в различен филм на режисьора - " Вики, Кристина, Барселона " - дефинитивно затвърждава ролята ѝ на съдбовна русокоска. По-късно Йохансон неведнъж боядисва косата си по-тъмна, само че за мнозина тя остава съблазнителна русокоска.

Никол Кидман

Платинената коса направи известна и Никол Кидман. Преместила се в Холивуд от Австралия, червенокосата и къдрава хубавица с лунички стартира кариерата си с второстепенни функции. Но щом се превъплъщава в облика на русокоска, тя получава преференциални контракти и оферти.

В паметния филм на Кубрик " Широко затворени очи ", където Кидман играе със брачна половинка си Том Круз, тя към момента е огнено алена. А след развода си трансформира имиджа си на „ руса хала ” и играе функции, които я вършат същински известна: " Догвил ", " Принцесата на Монако ", " Студена планина ", " Мулен Руж "./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР