Ритуал с метла за пари и успех Не знаех, че

...
Ритуал с метла за пари и успех Не знаех, че
Коментари Харесай

Ритуал с метла за пари и успех. Ето как да го направите

Ритуал с метла за пари и триумф

Не знаех, че тъкмо по този метод би трябвало да се събира боклука. Да, и не мислех, че метлата е толкоз значима в семейството. Благодарна съм за тази толкоз значима информация!

Гребен, ножица и метла са три предмета, които ги има във всеки дом! С тяхна помощ можете освен да възстановите реда в къщата и в главата си, само че и да привлечете шанс!

Основното е да знаете някои тънкости, а също и да вярвате, че всичко ще се получи!

Например вземете метлата. Случи се по този начин, че към три месеца в жилището нямах метла! Старата и изтъркана отиде на боклука, само че по този начин и не стигнах да си купя нова. Защо? В края на краищата вкъщи има прахосмукачка, мога да мина и без метла!

В този интервал всичко по някакъв метод се обърка: не знам къде се стопяваха парите, брачният партньор ми и аз непрестанно се карахме и в действителност атмосферата не беше доста добра!

Оплаках се на другарка за неналичието на пари и тя попита: „ Имате ли метла вкъщи? “ Как я държиш с дръжката надолу или нагоре? “

Не можете да си визиите по какъв начин ме погледна, когато разбра, че в къщата ми няма метла.

В същия ден отидох и купих най-красивата метла от магазина, тържествено я донесох у дома. След като направих всички нужни ритуали, я сложих с дръжката надолу.

След няколко дни забравих за покупката си. Бях щастлива, тъй като този месец съумях да спестя дребна сума пари за отмора.

Съпругът ми, когато потегля заран за работа вместо нормалното, повърхностно „ довиждане “, ме целува и нежно споделя: „ До тази вечер “!

Отваряйки килера, погледът ми попадна върху метлата, която гордо стоеше с главата надолу в ъгъла.

След няколко минути изметох всички ъгли, като споделих следното: „ Почиствам мръсотията, привличам благосъстояние “!

Някой ще каже, че всичко това е нелепост! Някой ще каже, че това са просто съвпадения! Но, ще ви кажа: „ Всеки взема решение в какво да има вяра и в какво не!

Пожелавам на всеки да има шанс, здраве и пари!

Вижте още: Лек с моркови и ябълков оцет за разширени вени

Не забравяйте и споделете информация с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР