Ритейл парковете набират все по-голяма популярност през последните години. Те

...
Ритейл парковете набират все по-голяма популярност през последните години. Те
Коментари Харесай

Започна строителството на още един ритейл парк в София

Ритейл парковете набират все по-голяма известност през последните години. Те са все по-предпочитани за наем от страна на марките, само че и за инвестиция от страна на бизнесмените. Тенденцията, явно, продължава, защото в София беше направена първа копка на нов огромен ритейл парк – Holiday Park, който с изключение на магазини ще предлага и офис пространство.

Обектът се намира на бул. „ Околовръстен път “, в комерсиалната зона до Ring Mall и IKEA.

Припомняме, че това лято от Colliers оповестиха за Economic.bg, че на територията на София следва да бъдат построени четири нови ритейл парка. Тогава от компанията оповестиха локациите на всички обекти като се изключи един, заради корпоративна загадка. Вероятно става въпрос за парка, който в този момент се афишира.
Предстои откриването на четири нови ритейл парка в СофияНовият комплекс
Инвеститорът в новия ритейл парк в „ Видеолукс Холдинг АД “. Компанията е притежател на „ Технополис “ и „ Практикер “, и на търговски комплекси Holiday Park в Стара Загора, Перник, Пазарджик и Хасково.

Офис пространството, което ще бъде построено в новия ритейл парк, ще се употребява от чиновниците на „ Видеолукс Холдинг АД “, а инвестицията в плана за момента не се афишира обществено, прецизираха от компанията за Economic.bg.

Комплексът ще се простира на 50000 кв. м разгъната повърхност и 650 паркоместа.

На формалната гала по първа копка на комплекса участваха Тодор Белчев, ръководител на съвета на шефовете на „ Видеолукс Холдинг “, кметът на регион Витоша инж. Теодор Петков и Евгени Борисов, шеф на строителна компания МСК, реализатор на обекта.

Амбициозният проект за новото начинание е в границите на две години да бъде на стадий приключена постройка. Това, което вършим, е нещо друго за тази част на града. Тук ще има голям магазин на Технополис и голям магазин на Практикер. Ще създадем огромен развлекателен център с панорама към полите на планината Витоша “, сподели Тодор Белчев.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР