рискува да се превърне във футболно посмешище, ако в страната

...
рискува да се превърне във футболно посмешище, ако в страната
Коментари Харесай

Да не се превръщаме в посмешище, призова шефът на италианския футбол

рискува да се трансформира във футболно посмешище, в случай че в страната не престават да се развиват хипотези за класиране по длъжностен път за международното състезание в, съобщи президентът на локалната футболна федерация Габриеле Гравина.

" Адзурите " сензационно ще пропуснат втори следващ Мондиал, откакто напролет претърпяха шокираща домакинска загуба с 0:1 от Северна в плейофите за класиране на шампионата в. Загубата бе призната пагубно в страната, която през предходната година завоюва европейското състезание.

Преди дни легендата Роберто Баджо съобщи, че е срамно, че няма да се класира за международното състезание автоматизирано като първенец на. В медиите в страната пък се появиха спекулации, че националният тим може да получи визи за, в случай че отборът на бъде дисквалифициран поради потреблението на неточен състезател. Според Гравина обаче е време всички в да одобряват ориста такава, каквото е и колкото и мъчителна да е е тя.
 Роберто Баджо: Италия трябваше да се класира за Световното като европейски първенец Роберто Баджо: Италия трябваше да се класира за Световното като европейски първенец
" Преди няколко седмици въведохме нова система на работа. Казахме си, че би трябвало да работим, пробвайки се да бъдем всички дружно, фокусирани върху възобновяване на доверието. Ние знаем доста добре, че няма да ни е елементарно и знаем, че е сериозно значимо още веднъж да спечелим публичното доверие. По този мотив желая да кажа нещо по отношение на баража за международното състезание: във футбола има спечелили и губещи. беше отстранена и не се класира, няма да взе участие на международното състезание ", сподели Гравина пред Скай.

" Ние имаме вяра, че разпоредбите би трябвало да бъдат изменени, ще работим за това по-късно. Днес е отвън международното състезание. Нека го приемем за даденост, тъй като в противоположен случай продължаваме да приказваме неща, които слагат всички ни, даже и в интернационален проект, в позиция да ни се подиграват ", добави Гравина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР