Рискът за всички ни е еднакъв. Неслучайно навсякъде по света

...
Рискът за всички ни е еднакъв. Неслучайно навсякъде по света
Коментари Харесай

Д-р Таня Андреева: Отваряш заведенията и затваряш болниците? Не виждам дълбок смисъл

Рискът за всички ни е идентичен. Неслучайно на всички места по света държавните управления са тези, които излизат с ограничения на национално равнище. Това сподели някогашният министър на опазването на здравето доктор Таня Андреева в предаването " Офанзива " по НоваНюз.

Аз съм съперник на прекъсването на плановия банкет и плановите интервенции. Не може цялото опазване на здравето да бъде подчинено на Коронавирус болестта, защото има още редица тежки болести, при които пациентите би трябвало да бъдат навреме лекувани. Дори по време на война и на чума лечебните заведения не са затваряли порти за страдащите. Днес, когато имаме доста по-голям потенциал, това може да бъде проведено, защото не знаем докога ще продължи пандемията. Има хора, които би трябвало да бъдат одобрявани, лекувани, оперирани. Във време, когато работят заведения и фитнесите, не виждам бездънен смисъл да затваряш лечебните заведения, съобщи доктор Андреева.

По думите ѝ прекъсването на имунизирането с имунизацията на " АстраЗенека " ще забави доста имунизационната акция. Пототивопоставянето на вируса е или през имунизациите, или през ограниченията. Когато е спряна имунизацията, би трябвало да има ограничения, с цел да се профилактира процесът, акцентира някогашният здравен министър.

В рецесията би трябвало да имаме цели кое ни е значимо да действа, добави доктор Таня Андреева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР