Риши Сунак направи страстна защита на своята схема Яжте навън,

...
Риши Сунак направи страстна защита на своята схема Яжте навън,
Коментари Харесай

Британският министър-председател защитава „Яжте навън, за да помогнете“ по време на шестчасово изслушване за разследване на Covid

Риши Сунак направи буйна отбрана на своята скица „ Яжте на открито, с цел да помогнете на открито “ по време на шестчасова сесия с доказателства пред следствието на Covid.

Британският министър-председател, който беше канцлер по време на пандемията от ковид, вкара схемата за отстъпки за гостолюбие през 2020 година, с цел да поддържа мощно засегнатия бранш, откакто Обединеното кралство излезе от коронавирусните ограничавания, наложени по време на първото блокиране.

p>

Критиците настояват, че политиката – оповестена като част от лятната икономическа актуализация на господин Сунак на 8 юли 2020 година, и предоставяща 50 % отстъпка от цената на храната и/или безалкохолните питиета – е помогнала за разпространяването на вируса.

Но господин Сунак сподели, че заведенията за гостолюбие са „ безвредни “ места, защото сподели на следствието, че неговата интервенция е „ вярното нещо “ и е защитила милиони работни места.

 

Попитан от Leslie Thomas KC, представляващ Феде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР