Риши Сунак изключи свикването на общи избори на 2 май

...
Риши Сунак изключи свикването на общи избори на 2 май
Коментари Харесай

Риши Сунак отхвърли възможността за провеждане на общи избори на 2 май, тъй като натискът за назначаване на ден за гласуване се увеличава

Риши Сунак изключи свикването на общи избори на 2 май на фона на възходящите спекулации, че той ще докара страната до урните на този ден.

Гражданите ще се насочат към урните на 2 май, с цел да гласоподават на локални избори. Смяташе се, че господин Сунак също може да организира общи избори в същия ден.

Но министър председателят сподели пред ITV West Country довечера, че на тази дата няма да има общи избори. Това обаче не значи, че той няма да свика общи избори в различен ден през май, което преди не съумя да изключи.

Той сподели: „ След няколко седмици имаме избори за полиция и комисари по престъпността, за локални препоръки, за кметове в цялата страна. Те са значими избори и това е, върху което съм концентриран. " Притиснат дали ще има общи избори на този ден, той сподели: „ Няма да има общи избори този ден. “

* Това е изключителна вест. Следвайте ни в Гугъл News, Flipboard, Apple News, Twitter, Фейсбук или посетете началната страница на The Mirror.

Ще ви предоставяме най-новите акту...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР