Риши Сунак е предупреден, че е ходещ мъртвец“, тъй като

...
Риши Сунак е предупреден, че е ходещ мъртвец“, тъй като
Коментари Харесай

Риши Сунак каза, че е „ходещ мъртвец“, докато се сблъсква с кошмар след Коледа над Руанда

Риши Сунак е предизвестен, че е „ ходещ труп “, защото бунтовниците на торите заплашват да потопят неговото законодателство за Руанда през януари, в случай че той се подчинява на настояванията им.

Премиерът получи отсрочване на изтезанието, защото оцеля след тежко гласоподаване в Народното събрание на нов закон, който съгласно него ще спре полетите за депортиране. Но критиците споделиха, че той просто е отсрочил кошмара си до след коледната почивка.

Десетки тори се опълчиха на господин Сунак, като отхвърлиха да поддържат изключително законодателство, което беше признато с 313 гласа против 269. В огромен протест 29 консерватори Депутатите не съумяха да гласоподават, макар че нямаха позволение да отсъстват. Г-н Сунак прибягна до молби на депутатите да го поддържат, до момента в който се бореше да управлява враждуващата си партия.

Десните бяха поканени на Даунинг Стрийт за рулца с бекон и сладкиши като част от атака за сексапил. Г-н Сунак се опълчи на вероятността за понижаване на налозите, в случай че те ост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР