Рики Мартин разкри, че баща му го е насърчил да

...
Рики Мартин разкри, че баща му го е насърчил да
Коментари Харесай

Рики Мартин разкрива, че баща му го е насърчил да се покаже като гей по сериозна причина... докато екипът му предупреди, че това ще „сложи край“ на кариерата му

Рики Мартин разкри, че татко му го е насърчил да пристигна като гей, с цел да не учи децата си да „ лъжат “ по време на ново изявление в Andy Cohen Live на SiriusXM; забелязано по-рано този месец. почтен за своята половост в името на децата си.

Бившият член на Menudo приветства синовете си близнаци Матео, 15, Валентино, 15, посредством заместител през 2008 година и той също по този начин споделя щерка си Лучия, 5, и най-малкия си наследник Рен, 4, с някогашния си брачен партньор Джуан Йосеф.

Мартин си спомня: „ (Моралес ) сподели: „ Какво ще правиш, учиш децата си да лъжат? Трябва да си открит. Трябва да излезеш... Искам да ти оказа помощ. Как можем да създадем това? “

'Аз си споделям: " Добре, баща, работя по въпроса. Дай ми секунда. Не знам по какъв начин. Не знам дали е завършило изявление. Не знам дали желая да напиша писмо и да го туитна. Не знам. Починете ми. Ще пристигна ", сподели той.

Певецът се разкри пред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР