Рик Точет не иска много лутащи се умове из съблекалнята

...
Рик Точет не иска много лутащи се умове из съблекалнята
Коментари Харесай

Ванкувър Кенъкс са на върха в НХЛ в този късен сезон за първи път от 2012 г.

Рик Точет не желае доста лутащи се мозъци из съблекалнята на Ванкувър Кенъкс. Той избира играчите му да се съсредоточат единствено върху идващия мач.

„ Не можем да мислим за огромната картина “, сподели Точет. „ Единственото нещо, което можете да кажете на вашите играчи, са краткосрочните цели. Не можете да мислите в дълготраен проект. “

Кенъкс са толкоз в синхрон с треньора си, че след успеха в продълженията в неделя, Конър Гарланд означи, че това към момента е положително изпитание, с което той и съотборниците му биха се гордели даже да бяха изгубили.

Изобщо не е имало доста загуби за Ванкувър, откогато шайбата падна през октомври. Канъкс са на върха в класирането на НХЛ толкоз късно през сезона за първи път от 2012 година – петима треньори и безчет играчи бяха отстранени от последната печеливша епоха на франчайза.

„ Очевидно постигнахме доста повече триумфи тази година, в сравнение с в предишното “, сподели Тачър Демко, чиято игра в мрежата е една от огромните аргументи за това. „ Очевидно е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР