Ричарлисон вкара два гола и националният отбор по футбол на

...
Ричарлисон вкара два гола и националният отбор по футбол на
Коментари Харесай

Класически победи за Аржентина и Бразилия

Ричарлисон вкара два гола и националният тим по футбол на Бразилия победи с 3:0 Гана в контролна среща в Льо Авър, Франция.

Бразилия надигра изрично противника си през първото полувреме и отбрани репутацията си на тим, от който се чака да стигне до финала на идното международно състезание и вероятно до рекордна шеста купа.

Бразилците постановиха свирепа преса с Винисиус, Рафиня, Ричарлисон и Неймар, който приключи мача с две асистенции. Маркиньос вкара първото попадение в деветата минута след центриране на Рафиня от корнер, а Ричарлисон удвои преднината на бразилците единствено 10 по-късно с шут от границата на наказателното поле в долния ляв ъгъл.

Нападателят на Тотнъм оформи крайното 3:0 пет минути преди полувремето с удар с глава от центриране на Неймар.

" Надявам се почитателите в Бразилия към този момент да имат повече доверие към мен, тъй като въвеждам постоянно за националния тим. Това е резултат от доста работа ", сподели той.

През втората част за Бразилия се появиха доста запаси, само че Неймар остана на терена през всичките 90 минути.

В друга инспекция, играна в Маями, Съединени американски щати, воденият от Лионел Меси отбор на Аржентина се наложи също с 3:0 над състава на Хондурас. Лаутаро Мартинес откри за аржентинците в 16-ата минута, а Меси бе прецизен на два пъти - първо от дузпа в края на първото полувреме, а след това и в 69-ата минута.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР