Ричард Величков се приближава до мечтата си да стане милионер.

...
Ричард Величков се приближава до мечтата си да стане милионер.
Коментари Харесай

Ричард се хвали: Правя по 15 бона на месец

Ричард Величков се доближава до фантазията си да стане милионер. Амбициозният фитнес инструктор се похвали, че в работата му е потръгнало много и клиентите му се умножили доста след финала на „ ВИП Брадър”.

Той прибирал сред 30 и 50 лв. за самостоятелна подготовка, а дневно провеждал най-малко по 6. По думите му най-красвите дами се редели на опашка, с цел да ги тренира. „ Тези, които се пробваха да опетнят името ми, удариха на камък. Не единствено, че не ме уволниха от фитнеса, ами съм още по-търсен отпреди. В момента в действителност съм най-високоплатения инструктор и си сортирам клиентите”, пъчи се Ричи. Допълнителни пари той си докарва и от продажба на неособено легални добавки и анаболи, тъй че месечно печелил по към 15 000 лв.. Пресметливият маданчанин успявал да заделя по 10 бона настрани, с цел да може да разполага с повече пари за вложения след време.

Ричи се точи на щерката на Фатих

Междувременно манекенката Розмари Тишер е прекратила интимната си връзка с фитнес инструктора. Риалити звездите имаха къса случка, която стартира в шоуто „ ВИП Брадър”, а след това продължи и отвън Къщата, само че с нея към този момент е свършено. Двамата осъзнали, че са прекомерно разнообразни, само че въпреки всичко решили да запазят другарството си, написа "Уикенд ".

Малко преди края на миналата година Рози и Ричи бяха неразделни, само че след това внезапно срещите им секнаха. Отлично осведомени източници настояват, че в оня миг дружбата им сигурно е прераснала в освен това, само че скоро по-късно всеки поел по пътя си. Популярният треньор считал, че е прекомерно млад, с цел да се обвързва съществено. Манекенката е с 9 лета по-възрастна от него, въпреки че образно разликата в годините им не й проличава. Тя към този момент се замисляла за семейство и деца, до момента в който Величков предпочитал първо да стане милионер и тогава да основава наследници.

Розмари и Ричи отново дружно

Той кроял проекти да се захване със строителен бизнес и по тази причина харчи умерено и цялостни банковата си сметка, а любовните трепети оставил на назад във времето. Поради тази причина дългокраката Тишер го оставила и се втурнала в търсене на нова тръпка. Преди да се захване с инструктора тя бе сгодена за състоятелен немец, само че последователно охладняла към него и поставила край и на тези връзки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР