Ричард Гиър не страда от липса на внимание от страна

...
Ричард Гиър не страда от липса на внимание от страна
Коментари Харесай

Ричард Гиър разтърси Интернет с мощно послание: Никой няма да напусне този свят жив

Ричард Гиър не страда от липса на внимание от страна на почитателите. Той има поклоници във всяко кътче на земното кълбо и не му е нужна спомагателна реклама. Но едно негово обръщение във Facebook провокира стихия от страсти.

То бе репостнато от стотици хиляди хора, които даже не са му почитатели, написа genno.cc. Ето и самото обръщение, в което всяка дума е пронизана от откровеност и бездънен смисъл.

„ Майката на един мой другар прецизно спазваше здравословен метод на живот. Тя предпочиташе единствено здравословна храна, не пиеше, не пушеше, занимаваше се с физически извършения и се боеше да се покаже на слънце без предпазен крем. Тя непрекъснато се консултираше с диетолози и физиотерапевти и абсолютно спазваше предписанията им. Може да се каже, че беше малко побъркана на тематика здраве, написа Блиц.
Сега тя е на 76 години. Откриха й рак на кожата и рак на костния мозък. Освен това страда от тежка остеопороза…

Бащата на моя другар не си отхвърляше в нищо. Никога не беше спортувал и обичаше да си похапва като намазваше масло върху бекон. Позволяваше си да пийне и да се пече на плажа до момента в който кожата му не започваше да пада на парцали.
Може да се каже, че през целия си живот той не обръщаше никакво внимание на препоръките на лекарите и си живееше както му се искаше.
Сега е на 81 години и докторите споделят, че на здравето му може да завидят даже младежи.

Колкото и да се стараете в никакъв случай няма да можете да се скриете от вътрешната си отрова. Рано или късно тя ще ви настигне. Както споделя смърно болната майка на моя другар: ”Ако знаех по какъв начин ще приключи животът ми нямаше да чувам докторите, а щях да си пребивавам за личното ми наслаждение ”, написа zarata.info.

Такъв е животът и никой няма да излезе от него жив. Ето за какво не трябва да се отнасяте към себе си като към нещо второстепенно. И до момента в който има време би трябвало да живеете за себе си. Защото на следващия ден към този момент може да бъде късно.

Затова правете каквото ви се желае. Яжте вкусотии, печете се на слънце, не се срамувайте да мързелувате. Бъдете странни и глупави, само че бъдете такива каквито сте. За всичко останало просто няма време! ”.

В тези думи е прикрит бездънен смисъл. Ако те са те подтикнали да огледа по новому на света, показа ги с приятелите си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР