Ричард Гиър навършва 74 години на 30 август. Известният актьор

...
Ричард Гиър навършва 74 години на 30 август. Известният актьор
Коментари Харесай

Защо Синди Крауфорд и Ричард Гиър се разведоха

Ричард Гиър навършва 74 години на 30 август. Известният артист се радва на обич с Алехандра Силва, от която има двама сина, а първата му брачна половинка беше известният модел Синди Крауфорд.

По време на посещение в шоуто на Опра Уинфри супермоделът разкри за какво са се развели след единствено няколко години брак.

Синди е на 21, когато среща холивудския артист Ричард Гиър, а двамата се женят 4 години по-късно, през 1991 година Това беше първи брак и за двамата. Двойката се развежда публично през 1995 година и няма потребност да споделяме, че са измежду най-обсъжданите двойки в света, както и измежду най-атрактивните. Но те в никакъв случай не са създавали усещане за " същинска двойка ".

„ Когато се омъжих за него, той беше на 42, а аз на 25. Бях млада, а той беше Ричард Гиър. Бяхме дружно от 6 години и женени от 2. Когато се срещнем съвсем би трябвало да се представяме един на различен, тъй като въобще не се виждаме. Когато започнах да се трансформирам в индивида, който съм през днешния ден, беше прекомерно късно да спася брака си. Мисля, че част от казуса беше, че бяхме всичко друго, само че не и другари, тъй като аз бях млада, а той беше, разбирате ли – Ричард Гиър “, сподели моделът след развода.

Впечатлението, че те в никакъв случай не са били същинска двойка, се оказа вярно. Синди скоро откри нова обич - модела Ранди Гербер, за който се омъжи през 1998 година и за който е омъжена и до през днешния ден. Двамата имат щерка Кая и наследник Престън, които са модели като майка си и татко си, пише
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР