Рич Бисача, помощник-главният треньор и координатор на специалните отбори с

...
Рич Бисача, помощник-главният треньор и координатор на специалните отбори с
Коментари Харесай

Асистентът на Пакърс, Рич Бисача, се подиграва на „Какво ще кажете за тях, Каубоите“, след като победиха бившия си отбор

Рич Бисача, помощник-главният треньор и координатор на специфичните тимове с Каубоите от 2013-17 година, наподобява се наслаждаваше на момента след Пакърс — където в този момент държи същата купа — донесе на някогашния си тим още едно отчаяние в плейофите.

Докато Бисача вървеше към съблекалнята след успеха на Пакърс с 48-32, той извика: „ Какво ще кажете за тях Каубои “, съгласно видео от WFRV – обръщайки линията, което стана известно откакто някогашен старши треньор на Каубойс и сегашният анализатор на Fox Джими Джонсън го употребява в тирада в съблекалнята през 1993 година в подобаваща насмешка.

Пакърс надминаха Каубоите в техния дуел с уайлд кард, изграждайки преднина от 27-7 на полувремето след два тъчдауна на Арън Джоунс, с едно бързане и едно приемане, и Дак Прескот направи шест избора.

Далас се опита да се завърне, като даже го направи игра с две притежания на топката при оставащи 3:25, само че Каубоите го обърнаха при рухвания, с цел да сложат завършек на последния си удар.

Това от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР