RiceUP!, един от най-разпознаваемите брандове e сред топ потребителски марки

...
RiceUP!, един от най-разпознаваемите брандове e сред топ потребителски марки
Коментари Харесай

RiceUP! сред най-силните потребителски марки у нас в селекцията за престижната международна награда Superbrands

RiceUP!, един от най-разпознаваемите марки e измежду топ потребителски марки в България. За осми следващ път световната организация Superbrands отличава с интернационалната премия за сполучлив брандинг водещите потребителски и бизнес марки на българския пазар.

RiceUP! e водач в категорията Здравословни снаксове, като предлага 100% здравословна опция на обичайните снаксове. Като производител „ НУХЕЛТ “ следва международните трендове на free-from артикули, употребява 100% натурални съставки, без глутен, без ГМО, без консерванти. Основна цел на компанията е да бъде пионер в хранителната промишленост и посредством новаторските технологии и артикули да възпитава хранителни привички, които водят до преформулиране на стандартното хранене. Иновацията при чипса RiceUP! го прави несравним в международен мащаб. Продуктът е основан от цели зърна кафяв пълнозърнест ориз посредством неповторима технология, позволяваща в най-голяма степен да бъдат съхранени здравословните изгоди на оризовото зърно.

Най-новият артикул на „ НУХЕЛТ “, който е стъпка в развиването на продуктовата линия и прибавя нов смисъл за марката RiceUP! e първият функционален артикул на компанията. RiceUP! Brown Rice Bar e новаторски артикул основан в концепцията on-the-go (18 грама). Новото барче от пълнозърнест ориз може да бъде открито в шест неповторими шоколадови усети. С добавени магнезий и Proviotic, за характерни здравословни изгоди по изцяло безвреден и подобаващ за приемане посредством храна метод. Изцяло в тренда на артикули с минимална обработка, естествени съставки и функционални изгоди.

Брандът RiceUP! има доста висок предел на доверие измежду потребителите като гаранция за качество и стандарт. Така изцяло справедливо застава в редицата на най-хубавите в подбора на Superbrands. Методиката на подбора и оценяването на марките е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната стратегия Superbrands. Селективният развой се реализира на два стадия: посредством конфиденциално гласоподаване на членовете на самостоятелното експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и посредством национално онлайн гласоподаване на потребителите, осъществено в партньорство с водещия институт за пазарни изследвания GfK Bulgaria. Това разрешава експертното мнение да се преглежда паралелно с мнението само че потребителите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР