Риболовът за някои е отпускащо хоби. За други е дейност,

...
Риболовът за някои е отпускащо хоби. За други е дейност,
Коментари Харесай

Мъж отиде за риба, но улови призрак

Риболовът за някои е отпускащо занимание. За други е активност, с която да се откъснат от забързаното си всекидневие и да се насладят на тишината измежду природата. За трети пък се оказва метод за среща с призраци.

Да, макар че съгласно множеството хора духовете населяват остарели и разпадащи се здания, видение може да се види даже в гората. Доказателство за това е историята на мъж от Англия, който счита, че по време на лов на риба е уловил и фантом с камерата си.

На 26-ти юли тази година Клайв Лойд бил на риболовно завършения при река Трент, когато решил да запамети момента със фотография, а по-късно да се похвали с изображението си пред свои съидейници в обичания си уебсайт.

При изработката на първата фотография той видял, че изображението е много неразбираемо и мъгливо, по тази причина доста бързо последвал втори опит. Така той се сдобил с две съвсем идентични фотоси, които обаче имали една доста основна разлика.

 Мъж отиде за риба, само че улови фантом Снимка: Clive Lloyd

Тази злокобна детайлност Клайв забелязал, откакто се прибрал вкъщи и още веднъж решил на прегледа изображенията от риболова си. На пръв взор те изглеждали идентични, само че при по-внимателно вглеждане във втората в далечината се забелязвал неразбираема белезникава фигура, напомняща човешки контур.

Клайв няма спомен по време на фотосите там да е имало човек. А и като се има поради, че те са направени в границите на няколко секунди, е много необичайно, на едната да участва човек, а на другата не. Именно тези разсъждения навеждат британецът на мисълта, че е съумял да снима фантом.

Не знам от кое място се появи този тайнствен контур и за какво го има единствено на едната фотография. Мястото ми се струваше безлюдно и не съм схванал да е имало други хора в снимания от мен сектор. Някои могат да решат, че фотографията е манипулирана с стратегия, само че ви убеждавам, че не съм редактирал изображението и то е достоверно, упорства Клайв.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР