Риана съди баща си, защото той е мамил хора да

...
Риана съди баща си, защото той е мамил хора да
Коментари Харесай

Риана съди баща си

Риана съди татко си , тъй като той е мамил хора да имат вяра, че тя има нещо обща с компанията му , защото употребява името Фенти (Fenty), което тя направи известно, оповестява Холивуд рипортър.

Певицата в действителност е родена като Робин Риана Фенти, тъй че е разумно нейният татко да реши да кръсти компанията на себе си. Но делото в действителност е за това, че татко й и неговия бизнес сътрудник са се пробвали да лъжат вложители по отношение на присъединяване на поп дивата в бизнеса.

 Риана Getty

Те двамата са упрекнати „ в потребление на неистини , с цел да привлекат милиони долари от неподозиращи трети страни, като им дава обещание, че те са оторизирани да работят от името на Риана или за това, че тя ще пее на разнообразни места по света “, написа юрист Карла Уитсчефър в жалбата.

 Риана Getty

„ По-просто казано двамата обвинени и тяхната компания са нямали и нямат пълномощията да употребяват името на Риана и нейната интелектуална благосъстоятелност , както и с марката й Фенти или който и да е бизнес, който тя има “, написа още адвокатката.

 Риана Getty

Певицата неведнъж е казвала на мъжете да спрат с дейностите, само че настояванията ѝ са били подценявани.

 Риана Getty

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР