Риана не беше единствената звезда по време на изпълнението си

...
Риана не беше единствената звезда по време на изпълнението си
Коментари Харесай

Джъстина Майлс - жестомимичният преводач, който открадна шоуто на „Супербоул“

Риана не беше единствената звезда по време на осъществяването си на „ Супербоул “.

Видеоклиповете на Джъстина Майлс, глуха преводачка на американски жестомимичен език, натрупат гледания онлайн - феновете се възхищават на нейния деятелен превод по време на телевизионното предаване на мача в неделя, написа CNN.

Това не е първият превод на музикално осъществяване на Майлс. Родом от Филаделфия, тя правила превод на жестомимичен език на концерти в цялата страна, съгласно Националната асоциация на глухите.

В момента Майлс учи за здравна сестра и е мажоретка в Държавния университет Боуи в Мериленд.

Освен това, тя беше част от тима на Съединени американски щати, който отиде на Олимпийските игри за глухи през 2021-22 година в Бразилия и завоюва сребърен орден като част от женския щафетен тим 4x100.

Getty Images

Майлс се надява, че осъществяването й ще въодушеви другите да „ не разрешават никакви трудности да им попречат да реализират фантазиите си и постоянно да имат вяра в себе си “, споделя тя пред CNBC.

Майлс прибавя, че майка й й е дала най-хубавия съвет преди да излезе на сцената, „ като ми сподели, чеме обича, и че в случай че съм себе си, всичко ще бъде необикновено. “

Представянето на Риана на тазгодишния " Супербоул " беше запаметяващо се и по други аргументи. Въпреки че Канзас Сити Чийфс взеха трофея за успеха над Филаделфия Ийгълс, Риана предизвикафурор, като разгласи бременността си в разгара на осъществяването си, предизвиквайки талази на потрес в обществените мрежи.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР