Риана може и да роди до дни, но не спира

...
Риана може и да роди до дни, но не спира
Коментари Харесай

"Евтина си и нямаш стил": Голата и бременна Риана вбеси фенове

Риана може и да роди до дни, само че не стопира да излиза и да демонстрира пред целия свят, че е бременна. Вероятно към този момент няма човек, който да не знае, че певицата чака първото си дете, само че изявите ѝ напоследък стартират да нервират някои.

Папараците още веднъж издебнаха певицата, която бе заложила на много разсъблечен " тоалет " и за следващ път бе посочила коремчето си.

Виж още: Лятна забивка: Алекс Робов и Десита са новата световна двойка? 

Този път почитателите ѝ не са удовлетворени, тъй като желаят нов албум от години, само че не го получават. " Супер евтина си и нямаш жанр ", " Това би трябвало да бъде стилно и красиво ли? ", " Някои хора вършат всичко, с цел да бъдат непрекъснато в новините ", " Какво по дяволите носи тя? ", пишат консуматори към фотото тук:

Наскоро таблоидите разделиха Риана и A$AP Rocky. Рапърът бе обвързван с дизайнерката  Амина Муади, с която правили секс. Слухът бе публикуван първо от известен фешън инфлуенсър, който твърди, че Риана и половинката ѝ са разграничени, а повода е невярност от негова страна. Малко по-късно Амина сподели, че в новината няма нищо вярно  и не би предизвикала сходно нещо на своята другарка Риана.

Виж още: Блажка Бонбонова не помни за Виктор, откри си паралия с лимузина

Изображение: https://www.instagram.com/badgalriri/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР