Риана е щастливо влюбено от вече повече от две години,

...
Риана е щастливо влюбено от вече повече от две години,
Коментари Харесай

Риана, мечтаната булчинска рокля и мисли ли певицата за сватба

Риана е щастливо влюбено от към този момент повече от две години, само че преди дни за пръв път призна намерено за връзката си със саудитския милионер Хасан Джамил.

Двамата са засичани от папараци неведнъж, а триумфите на изпълнителката, която се преквалифицира на бизнес дама, очевидно се дължат от елементи и на мощната мъжка поддръжка, на която се радва.

След връзката си с Крис Браун, която приключи с доста принуждение и кавги, певицата избягваше да приказва за любовния си живот. Но очевидно Джамил я прави толкоз щастлива, че тя желае всички да знаят това.

В изявление за Vogue Риана призна, че връзката й се развива ужасно и е на седмото небе. Най-голямата смяна, която е настъпила в живота и на двамата, е че те към този момент имат в графика си наложителните " персонални " дни, които са свободни от работа и единствено за тях.

Затова и към този момент без никакво подозрение певицата е подготвена да стане майка и да подари обичания си с наследници. Друга разумна стъпка сред двама влюбени е сватбата. И тя е все по-замечтана и за нея.

В диалог с Ана Уинтън Риана разкри, че мечтаната й булчинска рокля би била взаимно създание сред нея и Джон Галиано. Дизайнерът работи като креативен шеф на стилната къща Maison Margiela, която стои зад една от най-запомнящите се визии на певицата - тази на Met Gala 2018.

Явно Риана е останала повече от очарована от работата с Галиано и крайния резултат от нея. Затова е сигурна, че точно с него желае да основат роклята, която ще облече в огромния ден, когато ще каже " Да " на своя обичан мъж. А ние сме съвсем сигурни, че това ще е точно Джамил, а сватбата не е по никакъв начин надалеч. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР