Резултатите са за последните 2 години, а по думите му

...
Резултатите са за последните 2 години, а по думите му
Коментари Харесай

19 млн. електронни билета са закупени в София за последните 2 години

Резултатите са за последните 2 години, а по думите му с валидирането, което вършат жителите при качването в градския превоз, оказват помощ за усъвършенстване на разписанието, с цел да няма празни рейсове и да има повече такива в натоварените часове.

Председателят на Съвета на шефовете в ЦГМ Иван Антов уточни, че най-дисциплинирани при валидирането са пенсионерите и студентите. А сдружението има за задача да провежда осведомителна акция във връзка валидирането на билети и карти, в това число и с изгода за жителите, с цел да схванат значимостта на тази активност.

По думите на Георгиев с 19 милиона спестени хартиени билета могат да се покрият 10 футболни стадиони. Дължината на билетите, които не са отпечатани, е 1500 км. Той означи, че в градския превоз има конфигурирани над 4300 камери, с което се усъвършенства сигурността на пасажерите.

От общината регистрират и понижаване на случаите. Георгиев добави, че над 90 % от рейсовете към този момент са сменени, а ограниченията за оптимизация не престават.

Приключила е и процедурата за нови навеси на спирките. Очаква се в идващите месеци да бъдат построени 113 спирконавеса.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР