Резултатите са такива, каквито очаквахме приблизително, което ни прави удовлетворени,

...
Резултатите са такива, каквито очаквахме приблизително, което ни прави удовлетворени,
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Получихме това, което очаквахме, доволни сме

Резултатите са такива, каквито чакахме почти, което ни прави задоволени, че в общинските препоръки в страната ще има представители на " ИТН ". Това съобщи претендентът за кмет на София Ивайло Вълчев, повдигнат от " ИТН " (ИТН).

По думите на Вълчев сега надминават равнището на парламентарните си избори и чакат, че това може да е добра база при положение на предварителни избори.

Той не пожела да разяснява кой претендент ще поддържат на втори тур. Очаква се изказване на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов в понеделник по тази тематика.

" За тройката на изборите в София чакахме тези претенденти. До края на вечерта могат да настъпят разбърквания ", уточни той.

" Под 40% изборна интензивност за София е извънредно огромен проблем и този проблем би трябвало да бъде адресиран. Първата работа на общинския съвет е бюджета за следващата година, с вярното систематизиране на парите могат да се вземат решение проблемите на софиянци ", заяви Данаил Николов от Има Такъв Народ.

По отношение на неналичието на машини, Вълчев уточни, че от " неналичието на машини губим всички ", като напомни, че Има Такъв Народ е била партията, която се е борила за въвеждане на машините.

" Искаме да има машини, които са сигурни, тъй че да не дават мотиви като тези от последните дни. Не бях благополучен да гласоподавам с хартиена бюлетина, само че по този начин или другояче хората излязоха и гласоподаваха ", посочи още Вълчев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР