Резултатите от изборите за 49-то НС задават редица взможности както

...
Резултатите от изборите за 49-то НС задават редица взможности както
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Политическата криза не може да бъде решена от една партия или коалиция

Резултатите от изборите за 49-то Народно събрание задават редица взможности както за излаз от политическата рецесия, по този начин и от затъване в нея. Това сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ към народните представители от парламентарната естрада.

„ С вота си българските жители демонстрираха, че политическата рецесия не може да бъде решена от една партия или коалиция. Всеки, който не се съобрази с тези констатации, ще загуби вероятност за присъединяване в политиеския живот на страната. Най-трудната борба в политиката е борбата със самия себе си ”, сподели още Атанасова.

" През последните две години ние бяхме подложени на редица тествания, само че най-голямото от тях беше изкушението да се превърнем в фракция, да се затворим в себе си и да заживеем в личния си свят, да се отдадем на фантазии за реванш и жадност за възмездие, да забравим уговорките си към обществото и да ги подменим с изразяването на персонални страсти ", съобщи Атанасова.

" Най-голямата ни победа през последните две години беше, че не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в главорез ", добави ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/666407445290028
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР