Резултатът от тол системата - хаос напрежение и протести. Нито

...
Резултатът от тол системата - хаос напрежение и протести. Нито
Коментари Харесай

Нинова: Резултатът от тол системата - хаос, напрежение и протести

Резултатът от тол системата - безпорядък напрежение и митинги. Нито една промяна не се прави по този начин, както би трябвало. Тази рецензия насочи от трибуната на Народното събрание Корнелия Нинова.
Лидерката на левицата съобщи, че вместо да докара повече доходи в бюджета, удобства за бизнеса и по-хубави пътища за хората, новата система за таксуване на на тежкотоварния трафик, на база измината разстояние, поражда само „ безпорядък, напрежение и митинги “.

„ Три пъти стартирате системата, три пъти неуспех “, продължи с рецензиите Нинова, визирайки следващото отсрочване на старта на системата след вчерашната среща на премиера с представители на превозвачите. От парламентарната естрада Корнелия Нинова зададе и въпроса за какво частни оператори ще държат цялата информация за превоза на артикули и хора в страната, както и има ли заплаха от това.

Няма нито един печеливш от тази промяна, с изключение на компаниите, които ще приберат 32 млн. лв. от това “, безапелационна бе водачът на опозицията по време на чуването на премиера Борисов в Народно събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР