Резултатът от PCR тестът на здравният министър проф. д-р е

...
Резултатът от PCR тестът на здравният министър проф. д-р е
Коментари Харесай

PCR тестът на здравния министър е отрицателен

Резултатът от PCR пробата на здравният министър проф. доктор е негативен. Това заяви самият той в пост във Фейсбук.
От петък той се самоизолира като контактно лице на премиера, който първо беше подложен под карантина от РЗИ София, а по-късно след негативен тест изолацията му падна. В неделя обаче министър председателят заяви, още веднъж посредством FB, че е с ковид. А преди минути стана ясно, че шефът на столичното РЗИ доктор е с призната от здравния министър оставка.

в Кабинета " Борисов 3 "
Така с неразбираема досега орис след контакт с премиера Бойко Борисов остават няколко министри: министърът на енергетиката, министъра на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев, Деница Желева - шеф на Политически кабинет на министър-председателя.
Не е ясно и дали не са позитивни министър на земеделието Десислава Танева и този на Министерство на регионалното развитие - Петя Атанасова - двете са избрани като контактни на, зам.-миинстър на благоустройството. След потвърждението за наличиена ковид в Нанков, министър председателят Борисов, Севделина Арнаудова от ГЕРБ и министърът на финансите Кирил Ананиев.
Резултатите от PCR тестванията им още не са излезли или най-малко не са оповестени публично.
Ето какво написа Костадин Ангелов във Фейсбук:
 Карантинират всички контактни лица на премиера Бойко Борисов Карантинират всички контактни лица на премиера Бойко Борисов
“Всички лица, които са били контактни на премиера през последните няколко дни, са в развой на налагане на карантина “. Това...
" Току-що ми оповестиха, че резултатът от PCR-теста ми е отрицателен.
Оставам под карантина 10 дни, считано от петък, 23-ти октомври, каквито са разпоредбите.
Следващ тест, по преценка на лекарите, ми е назначен за петък тази седмица. "

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР