Резултат от вчерашната среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС няма. Това

...
Резултат от вчерашната среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС няма. Това
Коментари Харесай

Нинова: Резултат от вчерашната среща между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС няма

Резултат от вчерашната среща сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС няма. Това съобщи водачът на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" След два часа среща през вчерашния ден се схванаха да се видят. Резултат няма – съдружно съглашение и управническа стратегия няма. Днес Борисов разгласи, че по-бързо би трябвало да се не помни тази среща, само че след един час се събраха да трансформират конституцията. Тази треторазрядна режисура взе да омръзва ", съобщи Нинова. 

Относно измененията в конституцията Нинова бе безапелационна, че Българска социалистическа партия няма да взе участие в никакви предварителни диалози, до момента в който не започва работата на конституционната комисия.

" Когато бъде импортиран план в конституционната комисия, тогава нашите представители ще вземат участие в диалозите и ще създадем своите оферти. До тогава няма да участваме във авансово, неофициални, открити, скрити и каквито и да е диалози ", сподели оше тя.

Лидерът на петата политическа мощ дефинира дейностите на от последните дни " Възраждане " като крайни: " Ние считаме, че Възраждане имат крайни, екстремистки, фашистки прояви ненапълно ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР