Резултат от тези избори ще са пак избори, те няма

...
Резултат от тези избори ще са пак избори, те няма
Коментари Харесай

Гарелов: Няма да има стабилност след изборите, а още избори

Резултат от тези избори ще са отново избори, те няма да донесат непоклатимост, тъй като разпокъсаността в Народното събрание няма да успее да сформира държавно управление. Това сподели журналистът Иван Гарелов.
Прочетете още
„ Дори доста дребни участници изобщо няма да вземат участие и се отхвърлиха в последния миг от конкуренцията, тъй като се вършат дребни сметки. „ Продължаваме промяната “ държат на това - те желаят да се опитат, тъй като откакто паднаха от власт, те възвърнаха част от по този начин доверието или по-скоро благосклонността на младежите. Оказа се, че без значение от доста грубите фалове, които те вършиха и неточности, въпреки всичко те се общопризнат от младото потомство като единствената мощ, която ги съставлява “, счита Гарелов.

Той вижда и Българска социалистическа партия като партия в преференциална позиция, тъй като по време на служебното държавно управление е била в ролята на поддръжник на обединението.

" Българска социалистическа партия и Нинова действаха в държавното управление – завоюваха престиж, който бяха изгубили от дълго време и в този момент имат визия на съвременна партия ", добави Гарелов пред БТВ.

Според него „ Демократична България “ е по-скоро губеща от тази липса на съюз, който понесе негатив от взаимното ръководство на леви и десни политически обединения.

Гарелов разяснява и кончината на Михаил Горбачов.

„ Смъртта не избра точния човек. Това бележи обаче краят на това, което беше постигнал - мирът в света няма своята упора, която той сътвори със своите дейности. Любопитно е по какъв начин в Русия управляващите ще се отнеса към неговата гибел. Вероятно няма да бъде оказано доста огромно почитание. Това проличава от изявленията на Путин. Има дребен късмет, в случай че има интернационално заравяне “, разяснява журналистът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР