Резилът в Европа няма край. Левски допусна загуба с 0:1

...
Резилът в Европа няма край. Левски допусна загуба с 0:1
Коментари Харесай

Синята мъка застигна и Лихтенщайн, Левски загуби от Вадуц

 Левски отлетя за Лихтенщайн без две от звездите си  Левски - Бока Хуниорс пропадна
Резилът в Европа няма край. Левски позволи загуба с 0:1 от Вадуц в дуел от първия квалификационен кръг на Лига Европа, игран на стадион " Рейнпарк ".

Футболистите на треньора Делио Роси още веднъж сервираха горчив хап за своите почитатели, продължавайки трагичната си серия от неуспехи зад граница, която датира от цели 8 години.

Случилото се през днешния ден пък подсигурява съществено напрежение в лагера на вековниците, които ще би трябвало показват радикално друга игра на реванша след шест дни, в случай че желаят да продължат в идната фаза на конкуренцията.

Двубоят не предложи доста футболни достолепия, като Вадуц осъществя с първия си прецизен удар към вратата в 14-ата минута. Оттам насетне Левски обсади вратата на отбора от втора дивизия на Швейцария, само че по този начин и не се откри кой да означи. С пропуски се отличиха Серджиу Буш, Давид Яблонски и Габриел Обертан.

Така " сините " сами си направиха задачата много сложна за реванша на " Герена ", който ще бъде на 17 юли (вторник) от 18:45 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР