резидентът на САЩ Доналд Тръмп обсъжда със съветниците си няколко

...
резидентът на САЩ Доналд Тръмп обсъжда със съветниците си няколко
Коментари Харесай

Тръмп се готви за бъдеще след Белия дом, смени и цвета на косата си

резидентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разисква със съветниците си няколко вложения в медии и обществени прояви, които да го задържат във фокуса на публичното внимание до възможната му кандидатура за президент през 2024 година, съобщи Ройтерс.

Тръмп обмисля да започва нов ефирен канал или обществена медия, която да се съревновава с тези, които съгласно него са го предали и са лимитирали опциите му да комуникира директно с американците, съгласно нeгови съветници.

"Мисля, че всички разновидности са на масата, от обществена медия, до медийна компания, до това да разгласи, че се кандидатира за президент още в деня, откакто напусне поста ", декларира представител на Републиканската партия, срещнал се със съветници на предизборната акция на Тръмп.

Президентът на Съединени американски щати не е признал успеха на своя противник от Демократическата партия Джо Байдън, който завоюва нужните 270 гласа в Избирателната гилдия още на 7 ноември. Тръмп твърди, без да показва доказателства, че при гласуването е имало голям брой измами. Няма публични отчети за съществени нарушавания или проблеми със сигурността, отбелязва Ройтерс.

Днес обаче Тръмп съвсем призна, че евентуално ще му се наложи да напусне Белия дом. "Тази администрация няма да вкара ограничения за изолираност ", съобщи Тръмп, до момента в който обявяваше проектите за разпределение на новоразработената ваксина против ковид. "Надяваме се, че, каквото и да се случи в бъдеще, кой знае коя администрация ще бъде, допускам, че времето ще покаже. Но мога да ви кажа, че тази администрация няма да вкара ограничения за изолираност ", сподели той.

Медиите в Съединени американски щати обърнаха внимание и на променения цвят на косата на президента Тръмп, което стана мотив и за голям брой шеговити постове в Туитър:

Trump’s hair is white/grey instead of his signature piss-yellow
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР