Резервации на нощувки в хотели и други места за настаняване

...
Резервации на нощувки в хотели и други места за настаняване
Коментари Харесай

Внимание: Стотици са измамени от фалшиви сайтове за почивки в Гърция

Резервации на нощувки в хотели и други места за настаняване в Гърция би трябвало да се вършат единствено в директна  комуникация с тях или посредством познати и утвърдили се туристически платформи, организации или туроператори.
Това поучават от " Ние, потребителите " във връзка сигналите за зачестили измами при заплащане на почивки. От гръцкия Съюз на потребителите осведомиха за стотици случаи на излъгани туристи от подправени уеб сайтове за резервации или огледални уеб сайтове на хотели. Хората са платили почивката си онлайн, само че парите са постъпили в сметки на измамници. Един от най-пресните образци е за консуматор резервирал онлайн хотел в Нафплио, платил 2300 евро, а се оказва, че този хотел не работи от една година, показват от гръцкия Съюз на потребителите.
Преди да преведете парите, проверете кой действително стои зад уеб страницата и дали са същински данните за контакт – телефон, имейл, пощенски адрес, поучават от " Ние, потребителите ". За задачата потърсете още резултати в интернет и директна връзка с представител на хотела посредством телефонно позвъняване или имейл, в които да извършите спомагателни инспекции. Непременно се уверете, че предоставената банкова сметка ще води парите ви в хотела, който би трябвало да ви чака, а не в портфейла на хакера, основал „ сайт-двойник “.
Ако запазвате настаняване посредством платформа за резеравции, вижте дали медиаторът има уверение за турагентска или туроператорска активност от Министерство на туризма в Гърция или в съответната страна, където е записана компанията.
Разгледайте за мнения от други консуматори, които може да са употребили услугите на търговеца скоро или трайно през годините. Обадете се или пишета на хотела, който планирате да резервирате, с цел да попитате работи ли с тази платформа, поучават още от „ Ние, потребителите “.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР