Резервата Коули Удроу извади изравнителен гол в последните секунди на

...
Резервата Коули Удроу извади изравнителен гол в последните секунди на
Коментари Харесай

Коули Удроу извади късен изравнителен гол за Лутън в Кристъл Палас

Резервата Коули Удроу извади изравнителен гол в последните секунди на добавеното време, когато Лутън приключи наедно 1-1 в Кристъл Палас, с цел да донесе на Хейтърите решаваща точка в борбата им за изпадане.

Ранното разкриване на Жан-Филип Матета в Селхърст Парк изглеждаше победител, до момента в който Удроу не се обърна, разширявайки водещата ранглиста на Eagles във Висшата лига на късни голове, позволени в процеса.

Слънчево. Сингх Гил влезе в историята като първият английски южноазиатец, който управлява мач от Висшата лига, и беше видян да раздава подписи, до момента в който чакаше в тунела преди второто полувреме.

Резултатът притегля Лутън на три точки от сигурността, до момента в който Палас ще съжалява за голяма пропусната опция да обезпечат повече място за дишане сред себе си и зоната за рухване.

Вземането на решения на Синг Гил беше подложено на тестване рано, когато Палас стачкува за това, което смятаха за хандбална топка Теден Менги, само че някогашният чиновник на пандиза – който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР