Рейтингът е мимолетна радост. Тези, които се опиват от рейтинга,

...
Рейтингът е мимолетна радост. Тези, които се опиват от рейтинга,
Коментари Харесай

Рейтингът е мимолетна радост. Тези, които се опиват от него, са по-скоро неопитните политици

Рейтингът е мимолетна наслада. Тези, които се опиват от рейтинга, са по-скоро неопитните политици. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на Българска национална телевизия във връзка рейтингът на ГЕРБ в изискванията на пандемия, на фона на новите политически планове в страната.
Само аз и вие нямаме нов политически план, разяснява вицепремиерът декларираните политически упоритости на Васил Божков с имитация към водещата. " Поне 4 или 5 са новите планове. Което значи доста предложение, малко търсене. Това значи понижаване на цените. Всеки, който желае да се яви на политическата сцена. От това печели демокрацията. ", сподели още Дончев.
Аз си мисля, че особено членовете от Министерски съвет дават пояснения повече от нужното, сподели още той.
" Няма по какъв начин власт и бизнес да нямат връзки. Този разговор би трябвало да е зависещ на правила, да е санитарен. Не бива да доближаваме до обстановка да спре връзката. ", сподели Дончев и акцентира: " Границата е доста ясна. Няма по какъв начин да си хем бизнесмен, хем политик. Това няма по какъв начин да се случи в политиката. Границата би трябвало да е доста ясна "
Вицепремиерът пожела триумф на всички нови и бъдещи планове - на Слави Трифонов, Цветан Цветанов, Мая Манолова – " Пожелавам им триумф на всички. Това е честният метод, вместо да мърмориш, да участваш. Едно е да даваш препоръки, друго е да участваш ".
Дончев предвижда, че ГЕРБ ще се срещне с тях на постоянни, а не на предварителни избори. Но сюжети има всевъзможни, застрахова се той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР