Рейндъжри от 61-ва Стрямска бригада покориха върха в престижно военно

...
Рейндъжри от 61-ва Стрямска бригада покориха върха в престижно военно
Коментари Харесай

Рейнджъри от 61-ва Стрямска бригада на върха в топ състезани...

Рейндъжри от 61-ва Стрямска бригада покориха върха в влиятелно военно съревнование Т-CLASS KAHLES CUP 2021, проведено от едноименната конфередерация. То се организира в границите на две денонощия на Учебен полигон „ Сливница” при тежки климатични условия в дъжд и мъгла. Състезанието беше разграничено на две дивизии: Semi auto & Bolt Action. В него участваха представители сертифицирани съдии и състезатели от състава на 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Състезанието започва с нощна пукотевица, на идващия ден продължи с дневна и нощна и на финала още веднъж се организира дневна пукотевица. Сцените бяха оптимално реалистични, което сложи на тестване, освен физическата устойчивост, само че и психическата резистентност на участниците, оповестиха от най-голямото и елитно съединяване на Българската войска. За първи път е била приложена нова смарт система с лазерно целеуказване по време на нощни стрелби.

Представителите на 61-ва механизирана бригадата още веднъж демонстрираха прецизна пукотевица и мотивация за победа, като в дивизия „ Semi auto” преди всичко се класира редови войник Нечо Цанков, а директно след него се подреди ефрейтор Филип Маринов, които са военнослужещи от Трети механизиран батальон на 61 механизирана бригада. Наградите бяха връчени от полковник Митко Балтов – пълководец на Бригадно командване Благоевград, а бригаден военачалник Валери Цолов – заместник-командир на Сухопътните войски участва като посетител на стадий от конкуренцията.

Организаторите на надпреварата и ръководителят на Т – Class конфедерацията Иван Бързилов изрекоха специфични благодарности на съдийския състав от 61-ва Стрямска механизирана бригада за изключителния професионализъм.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР