Рей Далио, основател на най-големия хедж фонд в света –

...
Рей Далио, основател на най-големия хедж фонд в света –
Коментари Харесай

Рей Далио: Ако биткойнът е наистина успешен, регулаторите ще го убият

Рей Далио, създател на най-големия хедж фонд в света – Bridgewater Associates, има вяра, че регулаторите в последна сметка ще поемат контрола над биткойна, в случай че реализира мейнстрийм триумф.

„ Мисля, че в последна сметка, в случай че в действителност е сполучлив, те ще го убият и ще се пробват да го убият “, счита Далио, представен от CNBC.

Регулаторите в Съединени американски щати ускориха надзора си върху нестабилното пространство на криптовалутите, защото дивите придвижвания на пазарите притеглят вниманието. Председателят на Комисията за скъпи бумаги и тържища, Гари Генслер, съобщи, че висшият регулатор на Уолстрийт работи изключително, с цел да сътвори набор от правила за отбрана на вложителите посредством по-добро контролиране на хилядите нови цифрови активи и монети.

Въпреки някои тежки пристъпи на неустойчивост, биткойнът е много сполучлив в последно време. Стойността му се усили с повече от 4 пъти през последните 12 месеца сега се движи към 47 хиляди $. Той доближи цена от над 60 хиляди $ по-рано тази година.

И въпреки всичко Далио счита, че си коства да се обмислят всички други възможности на паричните средства и на другите финансови активи. „ Биткойнът е опция. Имам избрана сума пари в биткойни “, разяснява милиардерът.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР